凡泰网官首页图01
凡泰网官首页图02
凡泰网官首页图03
凡泰网官首页图04
凡泰网官首页图05

Tekane Anyar

Solusi

  • rapid test for antigen

Hangzhou Fanttest Biotech Co., Ltd. (Fanttest), perusahaan teknologi tinggi, spesialisasi ing R&D, manufaktur, dodolan lan layanan reagen diagnostik in vitro.

Kanthi inovasi teknologi minangka tenaga pendorong, kita ngembangake, nggawe, lan komersialisasi solusi tes POCT kanggo para profesional lan konsumen kesehatan.Fokus kita yaiku kesehatan manungsa supaya wong bisa ngrasakake diagnosis wektu nyata.Ing wektu sing padha, kita nyedhiyakake layanan keamanan medis lan layanan keamanan medis kanggo wong.

We masang wigati kanggo panjaluk customer, njupuk layanan kualitas dhuwur minangka inti lan setya nyediakake inovatif, cepet, produk lan solusi diagnostik cepet kualitas kanggo donya, ngarahke kanggo mbangun kualitas dhuwur merek diagnostik internasional.

Waca liyane