Babagan awake dhewe

Sapa Kita

Hangzhou Fanttest Biotech Co., Ltd. (Fanttest), perusahaan teknologi tinggi, spesialisasi ing R&D, manufaktur, dodolan lan layanan reagen diagnostik in vitro.

Kanthi inovasi teknologi minangka tenaga pendorong, kita ngembangake, nggawe, lan komersialisasi solusi tes POCT kanggo para profesional lan konsumen kesehatan.

2019 Novel Coronavirus
df

Lokasi Perusahaan

Dumunung ing Hangzhou Fanttest ndarbeni lokakarya standar, 100.000-tingkat suhu pancet lan asor dimurnèkaké workshop, 10.000-tingkat laboratorium, International majeng produksi otomatis lan peralatan testing ndhukung lan sistem IOT cerdas, nggunakake pusat manajemen kontrol cerdas pusat kanggo entuk kabeh-babak Manajemen .

Tim Teknis

Fanttest fokus ing riset independen lan pangembangan produk lan akumulasi teknologi, setya riset lan aplikasi teknologi POCT presisi,

duwe tim R&D pakar kanthi semangat inovatif lan kemampuan pionir, anggota tim kabeh peneliti ilmiah domestik lan manca, kanthi pengalaman sing sugih ing pangembangan lan produksi reagen diagnostik in vitro.

Novel Coronavirus Human Blood Fast Testkit
2019-Ncov Rapid Test For Single Serving

Apa Pilih Kita

We masang wigati kanggo panjaluk customer, njupuk layanan kualitas dhuwur minangka inti lan setya nyediakake inovatif, cepet, produk lan solusi diagnostik cepet kualitas kanggo donya, ngarahke kanggo mbangun kualitas dhuwur merek diagnostik internasional.