Adeno

  • Adenovirus Antigen Rapid Test

    Adenovirus Antigen Rapid Test

    Adenovirus Antigen Rapid Test minangka kit tes bangku sing ora mbutuhake instrumentasi.Iki nggunakake prinsip metode anti-sandwich ganda.Gampang digunakake, ora mbutuhake peralatan utawa tes tambahan lan sampel gampang dikumpulake.Tes kasebut cepet lan asil bisa diwaca sajrone 10 menit.Sensitivitas dhuwur, akurasi lan spesifik.

  • Adeno/Rota Antigen Rapid Test

    Adeno/Rota Antigen Rapid Test

    Tes antigen adenovirus/rotavirus cepet adhedhasar prinsip teknis metode anti-sandwich ganda.Bisa digunakake kanggo deteksi kualitatif antigen adenovirus lan antigen rotavirus ing conto feses.Iku prosedur sing prasaja lan trep, gampang diinterpretasikake, bisa diadili kanthi visual lan asil bisa diinterpretasikake sajrone 10 menit.Sensitivitas dhuwur, spesifik dhuwur lan akurasi dhuwur.