Penanda Jantung

  • CRP Semi-Quantitative Rapid Test

    CRP Semi-Quantitative Rapid Test

    CRP Semi-Quantitative Rapid Test adhedhasar prinsip teknis metode anti-sandwich ganda.Iku prasaja kanggo operate lan ora mbutuhake instrumentasi.Jangkoan spesimen sing komprehensif, sampel getih, serum lan plasma bisa diuji.Tes kasebut cepet lan asile gampang diinterpretasikake, butuh 5 menit kanggo napsirake.Stabil banget, disimpen ing suhu kamar lan valid nganti 24 wulan.Sensitivitas dhuwur, akurasi lan spesifik.

  • Cardiac Troponin I(cTnI)/Myoglobin(MYO)/Creatine Kinase Isoenzyme(CK-MB)Rapid Test

    Troponin Jantung I(cTnI)/Mioglobin(MYO)/Creatine Kinase Isoenzyme(CK-MB)Rapid Test

    Jantung Troponin I (CTnI) / Mioglobin (MYO) / Creatine Kinase Isoenzyme (CK-MB) Tes Rapid adhedhasar prinsip teknis metode anti-sandwich ganda.Gampang digunakake, ora mbutuhake peralatan utawa tes tambahan.Jangkoan spesimen sing komprehensif, sampel getih, serum lan plasma bisa diuji.Tes kasebut cepet lan asile gampang diinterpretasikake, butuh 10 menit kanggo napsirake.Stabil banget, disimpen ing suhu kamar lan valid nganti 24 wulan.Sensitivitas dhuwur, akurasi lan spesifik.

  • Cardiac Troponin I (CTnl) Rapid Test

    Tes Rapid Troponin Jantung I (CTnl).

    Tes Rapid Cardiac Troponin I (CTnI) adhedhasar prinsip teknis metode anti-sandwich ganda.Iku prasaja kanggo operate lan ora mbutuhake instrumentasi.Jangkoan spesimen sing komprehensif, sampel getih, serum lan plasma bisa diuji.Tes kasebut cepet lan asile gampang diinterpretasikake, butuh 10 menit kanggo napsirake.Stabil banget, disimpen ing suhu kamar lan valid nganti 24 wulan.Sensitivitas dhuwur, akurasi lan spesifik.