Hubungi Kita

Hangzhou Fanttest Biotech Co., Ltd.

alamat

Kamar 201, Gedung 1, No. 37-3, Jalan Futang, Kutha Tangqi, Distrik Linping, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, 311106

E-mail

dodolan@fanttest.com

 

Telpon

+86 19357222653

 

 

jam

Senin-Jumat: 9 am nganti 6 sore

 

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita