Kit Tes Antigen COVID-19 (SARS-CoV-2).

COVID-19 (SARS-CoV-2) Antigen Test Kit

Katrangan singkat:

Kaset Tes Rapid Antigen COVID-19 minangka immunoassay aliran lateral sing dimaksudake kanggo deteksi kualitatif antigen nukleokapsid SARS-CoV-2 ing swab nasofaring lan swab irung saka individu sing dicurigai COVID-19 dening panyedhiya kesehatan.


Detail Produk

Tag produk

Kit Tes Antigen COVID-19 (SARS-CoV-2).

Sistem Sertifikat: Sertifikasi CE

Sensitivitas: 94,31% Kekhususan: 99,21% Akurasi: 96,98%

Latar mburi produk

Coronavirus novel kalebu genus β.COVID-19 minangka penyakit infèksi pernapasan akut.Wong umume rentan.Saiki, pasien sing kena infeksi koronavirus novel minangka sumber infeksi utama: wong sing kena infeksi asimtomatik uga bisa dadi sumber infeksi.Adhedhasar penyelidikan epidemiologis saiki, periode inkubasi yaiku 1 nganti 14 dina, biasane 3 nganti 7 dina.Manifestasi utama kalebu demam, lemes lan batuk garing.Nasal congestion, irung runny, perih tenggorokan, myalgia lan diare ditemokake ing sawetara kasus.

Panggunaan sing dikarepake

Produk iki digunakake kanggo deteksi kualitatif infeksi antigen coronavirus novel ing sampel swab irung / swab nasofaring manungsa.

Fitur

Nggunakake prinsip metode sandwich antibodi ganda

Prasaja: operasi prasaja, gampang kanggo kokwaca

Cepet: deteksi cepet, asil bisa diinterpretasikake sajrone 15 menit

Screening cepet kanggo infeksi awal

Akurasi: sensitivitas dhuwur lan spesifik

Stabil: gampang kanggo nyimpen lan transportasi

Langkah-langkah operasi lan interpretasi asil

Operasi A (nasal swab) Operasi B (nasopharyngeal swab)

123

 

 

 

 

 

 

 

456

 

 

 

 

 

 

 

Tambah 3 tetes sampel sing bakal diuji (udakara 120μL)

Positif (+): Kalih pita ungu-abang katon.Siji dumunung ing area deteksi (T), lan liyane dumunung ing area kontrol kualitas (C).

Negatif (-): Mung pita ungu-abang katon ing area kontrol kualitas (C).Ora ana pita ungu-abang ing area deteksi (T).

Ora valid: Ora ana pita ungu-abang ing area kontrol kualitas (C).


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan