Kit Tes Antigen COVID-19

  • Disposable saliva sample collector (COVID-19 TEST)

    Pengumpul sampel saliva sekali pakai (TES COVID-19)

    Pengumpul sampel saliva sing bisa digunakake kanggo ngumpulake, nyimpen lan ngangkut sampel saliva individu, lan conto saliva sing diklumpukake digunakake kanggo tes asam nukleat COVID-19.Lingkungan: Entuk asil pamriksan tanpa kertas.Akurasi dhuwur, Asil tes resmi diwenehake dening institusi profesional.Sampling trep mung ngidoni idu alon-alon kanggo njupuk sampel.Trep: Sampel stabil lan disimpen ing suhu kamar tanpa transportasi rantai kadhemen.Aman: Nyerilkoleksi ess, ora gawe piala kanggo awak manungsa.Buffer stabilisasi sampel nduweni fungsi mateni virus lan nyegah degradasi asam nukleat, lan bisa nyegah degradasi kanthi efektif, lan bisa nyegah karusakan sing disebabake dening kebocoran transportasi.Bisa ditindakake liwat otonomi individu utawa Perusahaan ngumpulake saliva ing tengah lan dikirim menyang institusi sing duwe wewenang kanggo diuji, sing bisa kanthi efektif ngindhari asil tes sing salah sing disebabake dening operasi pribadi sing ora bener, lan individu, pamilik bisnis lan gubernur.nment cansinau babagan COInfeksi VID-19 liwat applet APP lan nindakake isolasi sing efektif kanggo ngontrol panyebaran epi kanthi cepetdemic.

  • COVID-19 (SARS-CoV-2) Antigen Test Kit(Oropharyngeal)

    Kit Tes Antigen COVID-19 (SARS-CoV-2) (Oropharyngeal)

    A immunoassay kromatografi sing dipercaya lan cepet kanggo deteksi kualitatif antigen spesifik SARS-CoV-2 sing ana ing Oropharyngeal manungsa,
    nyediakake diagnosis kit screening antigen kanthi cepet ing sawetara menit, prasaja kanggo operate, gampang diinterpretasikake, asil bisa diinterpretasikake sajrone 10 menit.

  • COVID-19 (SARS-CoV-2) Antigen Test Kit (Saliva)

    Kit Tes Antigen COVID-19 (SARS-CoV-2) (Saliva)

    Produk iki digunakake kanggo ndeteksi antigen coronavirus novel (SARS-CoV-2) kanthi kualitatif ing sampel saliva manungsa kanthi in vitro.Kit tes COVID-19 banyu siji langkah Gampang digunakake, ora perlu ngethok irung tanpa lara, nyebabake ketagihan lan iritasi.Pandhuan video sing gampang kanggo nuntun sampeyan liwat proses kasebut.

  • COVID-19 (SARS-CoV-2) Antigen Test Kit

    Kit Tes Antigen COVID-19 (SARS-CoV-2).

    Kaset Tes Rapid Antigen COVID-19 minangka immunoassay aliran lateral sing dimaksudake kanggo deteksi kualitatif antigen nukleokapsid SARS-CoV-2 ing swab nasofaring lan swab irung saka individu sing dicurigai COVID-19 dening panyedhiya kesehatan.