Kit Tes Antigen COVID-19 / Influenza A&B

COVID-19 / Influenza A&B  Antigen Test Kit

Katrangan singkat:

Tes antigen virus Influenza A+B nggunakake prinsip teknis metode sandwich antibodi ganda.Iki minangka tes antigen kanthi sensitivitas, kekhususan lan akurasi sing dhuwur.Iki minangka tes skrining kanthi cepet ing tahap awal infeksi, gampang ditindakake, ora ana peralatan tambahan sing dibutuhake, conto bisa dijupuk kapan wae lan bisa diinterpretasikake kanthi gampang.Tes kasebut cepet lan asil bisa diinterpretasikake sajrone 15 menit.


Detail Produk

Tag produk

Panggunaan sing dikarepake

Kit Uji Antigen COVID-19/Inflfluenza A&B minangka immunoassay flflow lateral kanggo deteksi kualitatif antigen virus nukleoprotein virus SARS-COV-2, inflfluenza A lan inflfluenza B ing swab irung saka subyek.Gejala infeksi virus pernapasan amarga SARS-CoV-2 lan influenza bisa uga padha.Tes kasebut dimaksudake minangka bantuan kanggo diagnosa individu gejala sing ketemu definisi kasus kanggo COVID-19 sajrone 7 dina wiwitan gejala lan ketemu definisi kasus kanggo Inflfluenza A&B sajrone 4 dina wiwitan gejala. panggunaan omah layperson ing lingkungan non-laboratorium.Asil tes kit iki mung kanggo referensi klinis.Disaranake supaya analisis lengkap babagan penyakit kasebut adhedhasar manifestasi klinis pasien lan tes laboratorium liyane.

Langkah-langkah operasi lan interpretasi asil

1655881952(1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Positif: Langsung tes laboratorium PCR & hubungi panyedhiya kesehatan.

Negatif: Ngawasi gejala utawa yen viral load kurang banget kanggo dikenali dening tes.
ora sah: Re-test lan nelpon Customer support baris bantuan kanggo bantuan luwih.

informasi produk

165588331





  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan