Solusi tes mandiri COVID-19

  • Disposable saliva sample collector (COVID-19 TEST)

    Pengumpul sampel saliva sekali pakai (TES COVID-19)

    Pengumpul sampel saliva sing bisa digunakake kanggo ngumpulake, nyimpen lan ngangkut sampel saliva individu, lan conto saliva sing diklumpukake digunakake kanggo tes asam nukleat COVID-19.Lingkungan: Entuk asil pamriksan tanpa kertas.Akurasi dhuwur, Asil tes resmi diwenehake dening institusi profesional.Sampling trep mung ngidoni idu alon-alon kanggo njupuk sampel.Trep: Sampel stabil lan disimpen ing suhu kamar tanpa transportasi rantai kadhemen.Aman: Nyerilkoleksi ess, ora gawe piala kanggo awak manungsa.Buffer stabilisasi sampel nduweni fungsi mateni virus lan nyegah degradasi asam nukleat, lan bisa nyegah degradasi kanthi efektif, lan bisa nyegah karusakan sing disebabake dening kebocoran transportasi.Bisa ditindakake liwat otonomi individu utawa Perusahaan ngumpulake saliva ing tengah lan dikirim menyang institusi sing duwe wewenang kanggo diuji, sing bisa kanthi efektif ngindhari asil tes sing salah sing disebabake dening operasi pribadi sing ora bener, lan individu, pamilik bisnis lan gubernur.nment cansinau babagan COInfeksi VID-19 liwat applet APP lan nindakake isolasi sing efektif kanggo ngontrol panyebaran epi kanthi cepetdemic.

  • Portable SARS-CoV-2 Antigen Rapid Self Test Kit

    Kit Uji Mandhiri Rapid Antigen SARS-CoV-2 portabel

    Kit Uji Diri Rapid Antigen SARS-CoV-2 Portable sing dikemas karo tas, gampang banget digawa nalika metu, ngoptimalake panggunaan ruang, lan ngirit biaya pengiriman sajrone transportasi.Kit tes diri antigen kanggo lelungan uga trep banget.

  • Rapid Antigen Self Test Cassette For Covid 19 Seven Pcs

    Rapid Antigen Self Test Kaset Kanggo Covid 19 Pitu Pcs

    Rapid Antigen Self Test Kaset Kanggo Covid 19
    Sertifikasi sistem manajemen mutu ISO13485, ditandhani CE
    Produsen kaset pangujian omah antigen sing berpengalaman
    Asil bisa diwaca sajrone 15 menit

  • Self Antigen Test For COVID-19 CE Approved

    Tes Antigen Mandiri Kanggo COVID-19 CE Disetujui

    Piranti Uji Aliran Lateral Antigen Covid-19
    Tes antigen mandiri CE Disetujui kanthi kadaluwarsa 24 wulan
    Dianggo: Waca brosur pandhuan kanthi teliti sadurunge nindakake tes.
    Pandhuan Panyimpenan: Simpen ing kelangan, garing & adoh saka sinar srengenge langsung, lan kelembapan
    Kapasitas saben dina 1 yuta tes

  • SARS-CoV-2 Rapid Antigen Self Test Kit With 2 Tests

    Kit Uji Diri Antigen Rapid SARS-CoV-2 Kanthi 2 Tes

    Kaset Tes Antigen COVID-19 minangka immunoassay kromatografi kanthi cepet kanggo deteksi kualitatif antigen COVID-19 ing spesimen swab irung kanggo mbantu diagnosa infeksi virus COVID-19. Paket kit antigen tes mandiri kanthi 2 tes, 10 tes lan 20 tes. wis ditandhani CE.

  • Covid 19 Antigen Nasal Self Test

    Covid 19 Antigen Nasal Self Test

    Kit Tes Rapid Antigen SARS-CoV-2 (Metode Emas Koloid), tes cepet dhewe nduweni karakteristik sensitivitas dhuwur lan spesifik sing apik karo macem-macem paket kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

  • SARS-CoV-2 Rapid Self Swab Antigen Testing Home Use

    SARS-CoV-2 Rapid Self Swab Antigen Testing Panganggone Ngarep

    Dirancang kanggo deteksi kualitatif tes antigen SARS-CoV-2 Nasal swab, kit antigen digunakake kanggo screening pasien sing kena infeksi awal lan pasien asimtomatik. Kothak tes antigen yaiku 20pcs / kothak, 60box / karton.

  • Bagged Portable Covid 19 Rapid Self Antigen Test For Travel

    Tes Antigen Mandiri Cepat Covid 19 Portabel Kanggo Lelungan

    Piranti Uji Aliran Lateral Antigen Covid-19
    Tes Antigen Mandiri Cepat Covid 19 Portabel Kanggo Lelungan
    Kaset antigen self test 5 tes/tas
    Pemasok reagen uji profesional kanthi kualitas apik lan rega sing kompetitif

  • COVID-19 Self Antigen Rapid Test Single Pack

    COVID-19 Self Antigen Rapid Test Paket Tunggal

    Tes Cepat Antigen Mandiri COVID-19 minangka tes diagnostik in vitro kanggo deteksi kualitatif antigen koronavirus novel N protein ing swab irung manungsa.Fanttest nyedhiyakake kit uji mandiri antigen covid 19 kanggo panggunaan pribadi kanthi paket tunggal.