Tes Rapid COVID-19

  • Disposable saliva sample collector (COVID-19 TEST)

    Pengumpul sampel saliva sekali pakai (TES COVID-19)

    Pengumpul sampel saliva sing bisa digunakake kanggo ngumpulake, nyimpen lan ngangkut sampel saliva individu, lan conto saliva sing diklumpukake digunakake kanggo tes asam nukleat COVID-19.Lingkungan: Entuk asil pamriksan tanpa kertas.Akurasi dhuwur, Asil tes resmi diwenehake dening institusi profesional.Sampling trep mung ngidoni idu alon-alon kanggo njupuk sampel.Trep: Sampel stabil lan disimpen ing suhu kamar tanpa transportasi rantai kadhemen.Aman: Nyerilkoleksi ess, ora gawe piala kanggo awak manungsa.Buffer stabilisasi sampel nduweni fungsi mateni virus lan nyegah degradasi asam nukleat, lan bisa nyegah degradasi kanthi efektif, lan bisa nyegah karusakan sing disebabake dening kebocoran transportasi.Bisa ditindakake liwat otonomi individu utawa Perusahaan ngumpulake saliva ing tengah lan dikirim menyang institusi sing duwe wewenang kanggo diuji, sing bisa kanthi efektif ngindhari asil tes sing salah sing disebabake dening operasi pribadi sing ora bener, lan individu, pamilik bisnis lan gubernur.nment cansinau babagan COInfeksi VID-19 liwat applet APP lan nindakake isolasi sing efektif kanggo ngontrol panyebaran epi kanthi cepetdemic.

  • SARS-CoV-2 IgG/IgM Rapid Test

    Tes Rapid IgG/IgM SARS-CoV-2

    Tes Rapid IgG/IgM SARS-CoV-2 adhedhasar prinsip teknis metode anti-sandwich ganda.Produk gampang disimpen lan diangkut lan bisa disimpen ing suhu kamar nganti 24 wulan.Gampang digunakake, mung njupuk conto lan nambah maca.Tes kasebut cepet lan asil bisa diwaca sajrone 10 menit.Asil visual lan dipercaya.Produk kasebut dikemas kanthi individu supaya gampang disebarake.Asil bisa diwaca kanthi mripat langsung lan ora mbutuhake peralatan khusus.Sensitivitas dhuwur, akurasi lan spesifik.

  • Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Antigen Rapid Test Cassette colloidal gold method

    Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Antigen Rapid Test Cassette metode emas koloid

    Tes antigen Novel Coronavirus(SARS-CoV-2) adhedhasar prinsip teknis metode sandwich antibodi ganda.Produk gampang disimpen lan diangkut lan bisa disimpen ing suhu kamar nganti 24 wulan.Gampang digunakake, mung njupuk conto lan nambah maca.Tes kasebut cepet lan asil bisa diwaca sajrone 15 menit.Asil kasebut visual lan dipercaya, kanthi deteksi langsung antigen virus.Produk kasebut dikemas kanthi individu supaya gampang disebarake.Asil bisa diwaca kanthi mripat langsung lan ora mbutuhake peralatan khusus.Sensitivitas dhuwur, akurasi lan spesifik.

  • COVID-19 (SARS-CoV-2) Antigen Test Kit(Oropharyngeal)

    Kit Tes Antigen COVID-19 (SARS-CoV-2) (Oropharyngeal)

    A immunoassay kromatografi sing dipercaya lan cepet kanggo deteksi kualitatif antigen spesifik SARS-CoV-2 sing ana ing Oropharyngeal manungsa,
    nyediakake diagnosis kit screening antigen kanthi cepet ing sawetara menit, prasaja kanggo operate, gampang diinterpretasikake, asil bisa diinterpretasikake sajrone 10 menit.

  • SARS-CoV-2 IgG/IgM Rapid Test Cassette

    Kaset Tes Rapid IgG/IgM SARS-CoV-2

    Kaset Uji Rapid IgG/IgM SARS-CoV-2 minangka immunoassay kromatografi aliran lateral kanggo deteksi kualitatif antibodi IgG lan IgM kanggo SARS-CoV-2 ing getih manungsa, serum utawa spesimen plasma.

  • SARS-CoV-2 Rapid Antigen Screening Kit Nasopharyngeal Swab

    Kit Skrining Antigen Cepat SARS-CoV-2 Swab Nasopharyngeal

    Immunoassay kromatografi sing dipercaya lan cepet kanggo deteksi kualitatif antigen spesifik SARS-CoV-2 sing ana ing nasofaring manungsa, nyedhiyakake diagnosis kit screening antigen kanthi cepet ing sawetara menit, gampang dioperasi, gampang diinterpretasikake, asil bisa diinterpretasikake sajrone 10 menit.

  • COVID-19 (SARS-CoV-2) Antigen Test Kit (Saliva)

    Kit Tes Antigen COVID-19 (SARS-CoV-2) (Saliva)

    Produk iki digunakake kanggo ndeteksi antigen coronavirus novel (SARS-CoV-2) kanthi kualitatif ing sampel saliva manungsa kanthi in vitro.Kit tes COVID-19 banyu siji langkah Gampang digunakake, ora perlu ngethok irung tanpa lara, nyebabake ketagihan lan iritasi.Pandhuan video sing gampang kanggo nuntun sampeyan liwat proses kasebut.

  • COVID-19 (SARS-CoV-2) Antigen Test Kit

    Kit Tes Antigen COVID-19 (SARS-CoV-2).

    Kaset Tes Rapid Antigen COVID-19 minangka immunoassay aliran lateral sing dimaksudake kanggo deteksi kualitatif antigen nukleokapsid SARS-CoV-2 ing swab nasofaring lan swab irung saka individu sing dicurigai COVID-19 dening panyedhiya kesehatan.

  • Virus Neutralization SARS-CoV-2 Test Cassette colloidal Gold Method

    Netralisasi Virus SARS-CoV-2 Test Cassette Colloidal Gold Method

    Tes Neutralisasi Virus (SARS-CoV-2) nggunakake prinsip teknis metode kompetisi.Bisa disimpen ing suhu kamar nganti 24 sasi.Ora ana instrumentasi sing dibutuhake, gampang dioperasi, gampang diinterpretasikake, asil bisa diinterpretasi sajrone 10 menit.Sensitivitas dhuwur, akurasi lan spesifik.