COVID-19 Self Antigen Rapid Test Paket Tunggal

COVID-19 Self Antigen Rapid Test Single Pack

Katrangan singkat:

Tes Cepat Antigen Mandiri COVID-19 minangka tes diagnostik in vitro kanggo deteksi kualitatif antigen koronavirus novel N protein ing swab irung manungsa.Fanttest nyedhiyakake kit uji mandiri antigen covid 19 kanggo panggunaan pribadi kanthi paket tunggal.


Detail Produk

Tag produk

Latar mburi produk

Coronavirus novel kalebu genus β. COVID-19 minangka penyakit infèksi pernapasan akut.Wong umume rentan.Saiki, pasien sing kena infeksi koronavirus minangka sumber utama infeksi;wong sing kena infeksi asimtomatik uga bisa dadi sumber infeksi.Adhedhasar penyelidikan epidemiologis saiki, periode inkubasi yaiku 1 nganti 14 dina, biasane 3 nganti 7 dina.Manifestasi utama kalebu demam, lemes lan batuk garing.Nasal congestion, irung runny, perih tenggorokan, myalgia lan diare ditemokake ing sawetara kasus.

Panggunaan sing dikarepake

Kit Tes Antigen COVID-19(SARS-CoV-2) minangka tes diagnostik in vitro kanggo deteksi kualitatif antigen koronavirus novel N protein ing swab irung manungsa, nggunakake metode immunochromatographic kanthi cepet minangka bantuan kanggo diagnosa SARS-CoV- 2 infèksi.Kit iki ditujokake kanggo digunakake ing omah wong awam ing lingkungan non-laboratorium (kayata panggonane wong utawa ing panggonan non-tradisional tartamtu kayata kantor, acara olahraga, bandara, sekolah, lan sapiturute). Asil tes kit iki yaiku mung kanggo referensi klinis.Disaranake supaya analisis lengkap babagan penyakit kasebut adhedhasar manifestasi klinis pasien lan tes laboratorium liyane.

Langkah-langkah operasi lan interpretasi asil

efs

 

POSITIF: Loro garis warna katon.Siji garis warna katon ing wilayah garis kontrol (C), lan siji garis warna ing wilayah garis test (T).Werna warna bisa beda-beda, nanging kudu dianggep positif yen ana garis sing samar.

NEGATIF: Mung siji garis warna katon ing wilayah garis kontrol (C), lan ora ana garis ing wilayah garis test (T).Asil negatif nuduhake yen ora ana partikel novel coronavirus ing sampel utawa jumlah partikel virus ing ngisor kisaran sing bisa dideteksi.

Ora sah: Ora ana garis warna sing katon ing wilayah garis kontrol (C).Tes ora valid sanajan ana garis ing wilayah garis tes (T).Volume sampel sing ora cukup utawa teknik prosedural sing salah minangka alasan sing paling mungkin kanggo kegagalan garis kontrol.Deleng prosedur tes lan baleni tes nggunakake kit tes anyar.Yen masalah tetep, mungkasi nggunakake test kit langsung lan hubungi distributor lokal.

informasi produk

Jeneng produk

Spesifikasi

spesimen

Tanggal kadaluwarsa

Suhu panyimpenan

Isi Kit

COVID-19 Self Antigen Rapid Test Paket Tunggal

2 Tes / Kit

Nasal swab

24 sasi

2-30 ℃

Kaset tes - 1

Swab sekali pakai - 1

Tabung penyangga ekstraksi - 1

Pandhuan kanggo nggunakake - 1




  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan