CRP

  • CRP Semi-Quantitative Rapid Test

    CRP Semi-Quantitative Rapid Test

    CRP Semi-Quantitative Rapid Test adhedhasar prinsip teknis metode anti-sandwich ganda.Iku prasaja kanggo operate lan ora mbutuhake instrumentasi.Jangkoan spesimen sing komprehensif, sampel getih, serum lan plasma bisa diuji.Tes kasebut cepet lan asile gampang diinterpretasikake, butuh 5 menit kanggo napsirake.Stabil banget, disimpen ing suhu kamar lan valid nganti 24 wulan.Sensitivitas dhuwur, akurasi lan spesifik.