cTnI

  • Cardiac Troponin I (CTnl) Rapid Test

    Tes Rapid Troponin Jantung I (CTnl).

    Tes Rapid Cardiac Troponin I (CTnI) adhedhasar prinsip teknis metode anti-sandwich ganda.Iku prasaja kanggo operate lan ora mbutuhake instrumentasi.Jangkoan spesimen sing komprehensif, sampel getih, serum lan plasma bisa diuji.Tes kasebut cepet lan asile gampang diinterpretasikake, butuh 10 menit kanggo napsirake.Stabil banget, disimpen ing suhu kamar lan valid nganti 24 wulan.Sensitivitas dhuwur, akurasi lan spesifik.