Dengue

  • Dengue NS1 Antigen Rapid Test

    Dengue NS1 Antigen Rapid Test

    Tes Rapid Antigen Dengue NS1 adhedhasar prinsip teknis metode anti-sandwich ganda.Gampang digunakake, ora mbutuhake peralatan utawa tes tambahan, Jangkoan spesimen sing komprehensif, sampel getih, serum lan plasma bisa diuji.Deteksi kualitatif langsung lan cepet, asil ing menit 15, stabilitas apik, bisa disimpen ing suhu kamar kanggo 24 sasi, Sensitivitas dhuwur, akurasi lan spesifik.

  • Dengue IgG/IgM Rapid Test Cassette colloidal gold method

    Dengue IgG/IgM Rapid Test Cassette metode emas koloid

    Dengue IgG/IgM Rapid Test Cassette ndeteksi IgG lan IgM menyang DENV liwat interpretasi visual pangembangan warna.Antigen DENV, IgG anti-manungsa lan IgM anti-manungsa digunakake kanggo ndeteksi antibodi spesifik ing sampel getih, serum, utawa plasma.