Obat

  • Methamphetamine (MET) Rapid Test -500ng/mL

    Methamphetamine (MET) Rapid Test -500ng/mL

    Kaset Uji Narkoba nggunakake prinsip teknis cara kompetitif.Bisa disimpen ing suhu kamar tanpa instrumentasi lan dites ing situs, preduli saka watesan situs utawa lingkungan.Asil sing akurat, deteksi kanthi cepet, asil bisa diinterpretasikake sajrone 5 menit, ngirit wektu lan asil bisa dideleng kanthi mata telanjang.Sensitivitas dhuwur: ambang deteksi kurang, sing kanthi efektif nambah tingkat deteksi penyalahgunaan morfin.Spesifisitas apik: Antibodi monoklonal sing spesifik banget digunakake kanggo nyuda reaktivitas silang.

  • Methylenedioxymethamphetamine (MDMA) Rapid Test -500 ng/mL

    Methylenedioxymethamphetamine (MDMA) Rapid Test -500 ng/mL

    Kaset Uji Narkoba nggunakake prinsip teknis cara kompetitif.Bisa disimpen ing suhu kamar tanpa instrumentasi lan dites ing situs, preduli saka watesan situs utawa lingkungan.Asil sing akurat, deteksi kanthi cepet, asil bisa diinterpretasikake sajrone 5 menit, ngirit wektu lan asil bisa dideleng kanthi mata telanjang.Sensitivitas dhuwur: ambang deteksi kurang, sing kanthi efektif nambah tingkat deteksi penyalahgunaan morfin.Spesifisitas apik: Antibodi monoklonal sing spesifik banget digunakake kanggo nyuda reaktivitas silang.

  • 2-ethylidene- 1, 5-dimethyl-3, 3-diphenylpyrrolidine(EDDP) Rapid Test -300 ng/mL

    2-ethylidene- 1, 5-dimethyl-3, 3-diphenylpyrrolidine(EDDP) Test Rapid -300 ng/mL

    Kaset Uji Narkoba nggunakake prinsip teknis cara kompetitif.Bisa disimpen ing suhu kamar tanpa instrumentasi lan dites ing situs, preduli saka watesan situs utawa lingkungan.Asil sing akurat, deteksi kanthi cepet, asil bisa diinterpretasikake sajrone 5 menit, ngirit wektu lan asil bisa dideleng kanthi mata telanjang.Sensitivitas dhuwur: ambang deteksi kurang, sing kanthi efektif nambah tingkat deteksi penyalahgunaan morfin.Spesifisitas apik: Antibodi monoklonal sing spesifik banget digunakake kanggo nyuda reaktivitas silang.

  • Cocaine (COC) Rapid Test -150ng/mL

    Cocaine (COC) Rapid Test -150ng/mL

    Kaset Uji Narkoba nggunakake prinsip teknis cara kompetitif.Bisa disimpen ing suhu kamar tanpa instrumentasi lan dites ing situs, preduli saka watesan situs utawa lingkungan.Asil sing akurat, deteksi kanthi cepet, asil bisa diinterpretasikake sajrone 5 menit, ngirit wektu lan asil bisa dideleng kanthi mata telanjang.Sensitivitas dhuwur: ambang deteksi kurang, sing kanthi efektif nambah tingkat deteksi penyalahgunaan morfin.Spesifisitas apik: Antibodi monoklonal sing spesifik banget digunakake kanggo nyuda reaktivitas silang.

  • Benzodiazepines (BZO) Rapid Test -300 ng/mL

    Benzodiazepines (BZO) Rapid Test -300 ng/mL

    Kaset Uji Narkoba nggunakake prinsip teknis cara kompetitif.Bisa disimpen ing suhu kamar tanpa instrumentasi lan dites ing situs, preduli saka watesan situs utawa lingkungan.Asil sing akurat, deteksi kanthi cepet, asil bisa diinterpretasikake sajrone 5 menit, ngirit wektu lan asil bisa dideleng kanthi mata telanjang.Sensitivitas dhuwur: ambang deteksi kurang, sing kanthi efektif nambah tingkat deteksi penyalahgunaan morfin.Spesifisitas apik: Antibodi monoklonal sing spesifik banget digunakake kanggo nyuda reaktivitas silang.

  • Buprenorphine(BUP) Rapid Test -10ng/mL

    Buprenorfin(BUP) Rapid Test -10ng/mL

    Kaset Uji Narkoba nggunakake prinsip teknis cara kompetitif.Bisa disimpen ing suhu kamar tanpa instrumentasi lan dites ing situs, preduli saka watesan situs utawa lingkungan.Asil sing akurat, deteksi kanthi cepet, asil bisa diinterpretasikake sajrone 5 menit, ngirit wektu lan asil bisa dideleng kanthi mata telanjang.Sensitivitas dhuwur: ambang deteksi kurang, sing kanthi efektif nambah tingkat deteksi penyalahgunaan morfin.Spesifisitas apik: Antibodi monoklonal sing spesifik banget digunakake kanggo nyuda reaktivitas silang.

  • Amphetamine(AMP) Rapid Test -500 ng/mL

    Amphetamine(AMP) Rapid Test -500 ng/mL

    Kaset Uji Narkoba nggunakake prinsip teknis cara kompetitif.Bisa disimpen ing suhu kamar tanpa instrumentasi lan dites ing situs, preduli saka watesan situs utawa lingkungan.Asil sing akurat, deteksi kanthi cepet, asil bisa diinterpretasikake sajrone 5 menit, ngirit wektu lan asil bisa dideleng kanthi mata telanjang.Sensitivitas dhuwur: ambang deteksi kurang, sing kanthi efektif nambah tingkat deteksi penyalahgunaan morfin.Spesifisitas apik: Antibodi monoklonal sing spesifik banget digunakake kanggo nyuda reaktivitas silang.

  • Morphia (MOP) Rapid Test Cassette colloidal gold method

    Morphia (MOP) Rapid Test Cassette metode emas koloid

    Kaset Tes morfin nggunakake prinsip teknis metode kompetitif.Bisa disimpen ing suhu kamar tanpa instrumentasi lan dites ing situs, preduli saka watesan situs utawa lingkungan.Asil sing akurat, deteksi kanthi cepet, asil bisa diinterpretasikake sajrone 5 menit, ngirit wektu lan asil bisa dideleng kanthi mata telanjang.Sensitivitas dhuwur: ambang deteksi kurang, sing kanthi efektif nambah tingkat deteksi penyalahgunaan morfin.Spesifisitas apik: Antibodi monoklonal sing spesifik banget digunakake kanggo nyuda reaktivitas silang.

  • Morphone (MOP) Hair Rapid Test

    Morphone (MOP) Rambut Rapid Test

    Morfin (MOP) Rapid Test nggunakake prinsip teknis metode kompetitif.Tes rambut obat kasebut duwe wektu traceability sing dawa lan bisa ndeteksi riwayat panggunaan obat 3-6 wulan.Gampang kanggo njupuk conto, gampang ditangani, bisa digawa menyang ngendi wae, kapan wae.Sampel gampang disimpen lan bisa disimpen ing suhu kamar tanpa kontaminasi silang.Bisa digunakake kanggo deteksi kualitatif morfin ing ambang deteksi minimal 1ng/mg ing sampel rambut manungsa.

  • Methamphetamine (MET) Hair  Rapid Test

    Methamphetamine (MET) Hair Rapid Test

    Tes Rapid Methamphetamine (MET) nggunakake prinsip teknis metode kompetitif.Tes rambut obat kasebut duwe wektu traceability sing dawa lan bisa ndeteksi riwayat panggunaan obat 3-6 wulan.Gampang kanggo njupuk conto, gampang ditangani, bisa digawa menyang ngendi wae, kapan wae.Sampel gampang disimpen lan bisa disimpen ing suhu kamar tanpa kontaminasi silang.Bisa digunakake kanggo deteksi kualitatif Methamphetamine ing ambang deteksi minimal 1ng/mg ing conto rambut manungsa.

  • Ecstasy (MDMA) Hair Rapid Test

    Ekstasi (MDMA) Rambut Rapid Test

    Ecstasy (MDMA) Rapid Test nggunakake prinsip teknis metode kompetitif.Tes rambut obat kasebut duwe wektu traceability sing dawa lan bisa ndeteksi riwayat panggunaan obat 3-6 wulan.Gampang kanggo njupuk conto, gampang ditangani, bisa digawa menyang ngendi wae, kapan wae.Sampel gampang disimpen lan bisa disimpen ing suhu kamar tanpa kontaminasi silang.Bisa digunakake kanggo deteksi kualitatif MDMA kanthi ambang deteksi minimal 1ng/mg ing conto rambut manungsa.

  • Ketamine (KET) Hair Rapid Test

    Ketamine (KET) Hair Rapid Test

    Tes Rapid Ketamine (KET) nggunakake prinsip teknis metode kompetitif.Tes rambut obat kasebut duwe wektu traceability sing dawa lan bisa ndeteksi riwayat panggunaan obat 3-6 wulan.Gampang kanggo njupuk conto, gampang ditangani, bisa digawa menyang ngendi wae, kapan wae.Sampel gampang disimpen lan bisa disimpen ing suhu kamar tanpa kontaminasi silang.Bisa digunakake kanggo deteksi kualitatif Ketamine ing ambang deteksi minimal 1ng/mg ing sampel rambut manungsa.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2