H. Pylori

  • H. pylori Antibody Rapid Test

    H. pylori Antibodi Rapid Test

    Tes Rapid Antibodi H. pylori minangka tes prasaja sing nggunakake kombinasi partikel dilapisi antigen H.Pylori lan IgG anti-manungsa kanggo ndeteksi antibodi H. pylori kanthi kualitatif lan selektif ing getih, serum, utawa plasma.

  • H.Pylori Antigen Rapid Test Cassette colloidal gold method

    H.Pylori Antigen Rapid Test Cassette metode emas koloid

    Tes antigen H. pylori nggunakake prinsip teknis metode sandwich antibodi ganda.Ora ana aparat khusus sing dibutuhake, gampang dioperasikake;deteksi siji-langkah infeksi H. pylori;deteksi kualitatif langsung lan cepet, asil ing 10 menit, stabilitas apik, bisa disimpen ing suhu kamar kanggo 24 sasi, karo sensitivitas dhuwur, specificity dhuwur lan akurasi dhuwur