hCG

  • Human chorionic gonadotropin (HCG) Rapid Test

    Tes Rapid Human Chorionic Gonadotropin (HCG).

    Human chorionic gonadotropin (HCG) Rapid Test minangka immunoassay kromatografi kanthi cepet kanggo kualitatif gonadotropin chorionic manungsa ing urine utawa serum kanggo mbantu deteksi awal meteng.Tes kasebut cepet, kanthi asil bisa diwaca sajrone 3 menit kanggo urin lan 5 menit kanggo serum.Sensitivitas dhuwur, kanthi deteksi minimal 25 mIU/ml.