Hepatitis A

  • Hepatitis A Virus Antibody Rapid Test

    Tes Rapid Antibodi Virus Hepatitis A

    Tes Rapid Antibodi Virus Hepatitis A adhedhasar prinsip teknis metode anti-sandwich ganda.Gampang digunakake, ora mbutuhake peralatan utawa tes tambahan lan bisa ditindakake kanthi siji langkah.Jangkoan spesimen sing komprehensif, sampel getih, serum lan plasma bisa diuji.Tes kasebut cepet lan asil bisa diwaca sajrone 15 menit.Stabil lan bisa disimpen ing suhu kamar nganti 24 wulan.Sensitivitas dhuwur, akurasi lan spesifik.