HIV

  • HIV 12O Human Immunodeficiency Virus Rapid Test

    HIV 12O Human Immunodeficiency Virus Rapid Test

    HIV 1/2/O Human Immunodeficiency Virus Rapid Test nggunakake prinsip reaksi antibodi-antigen sing spesifik banget.Ora ana aparat khusus sing dibutuhake, gampang dioperasikake;deteksi siji-langkah antibodi kanggo Human Immunodeficiency Virus (HIV) tipe I (kalebu Subtipe M lan Subtipe O) lan II ing sampel getih manungsa, serum lan plasma;Deteksi kualitatif langsung lan cepet, asil ing 10 menit, stabilitas apik, bisa disimpen ing suhu kamar kanggo 24 sasi, karo sensitivitas dhuwur, specificity dhuwur lan akurasi dhuwur.