Penyakit Infèksius

  • Adenovirus Antigen Rapid Test

    Adenovirus Antigen Rapid Test

    Adenovirus Antigen Rapid Test minangka kit tes bangku sing ora mbutuhake instrumentasi.Iki nggunakake prinsip metode anti-sandwich ganda.Gampang digunakake, ora mbutuhake peralatan utawa tes tambahan lan sampel gampang dikumpulake.Tes kasebut cepet lan asil bisa diwaca sajrone 10 menit.Sensitivitas dhuwur, akurasi lan spesifik.

  • Syphilis Rapid Test Cassette

    Sifilis Rapid Test Kaset

    Tes Rapid Syphilis adhedhasar prinsip teknis metode sandwich ganda.Tes kasebut gampang ditindakake lan bisa ditindakake kanthi siji langkah.Jangkoan spesimen sing komprehensif, sampel getih, serum lan plasma bisa diuji.Tes kasebut cepet lan asil bisa diwaca sajrone 15 menit.Stabil lan bisa disimpen ing suhu kamar nganti 24 wulan.

  • HIV 12O Human Immunodeficiency Virus Rapid Test

    HIV 12O Human Immunodeficiency Virus Rapid Test

    HIV 1/2/O Human Immunodeficiency Virus Rapid Test nggunakake prinsip reaksi antibodi-antigen sing spesifik banget.Ora ana aparat khusus sing dibutuhake, gampang dioperasikake;deteksi siji-langkah antibodi kanggo Human Immunodeficiency Virus (HIV) tipe I (kalebu Subtipe M lan Subtipe O) lan II ing sampel getih manungsa, serum lan plasma;Deteksi kualitatif langsung lan cepet, asil ing 10 menit, stabilitas apik, bisa disimpen ing suhu kamar kanggo 24 sasi, karo sensitivitas dhuwur, specificity dhuwur lan akurasi dhuwur.

  • Hepatitis A Virus Antibody Rapid Test

    Tes Rapid Antibodi Virus Hepatitis A

    Tes Rapid Antibodi Virus Hepatitis A adhedhasar prinsip teknis metode anti-sandwich ganda.Gampang digunakake, ora mbutuhake peralatan utawa tes tambahan lan bisa ditindakake kanthi siji langkah.Jangkoan spesimen sing komprehensif, sampel getih, serum lan plasma bisa diuji.Tes kasebut cepet lan asil bisa diwaca sajrone 15 menit.Stabil lan bisa disimpen ing suhu kamar nganti 24 wulan.Sensitivitas dhuwur, akurasi lan spesifik.

  • Mononucleosis(Mono)Rapid Test

    Mononucleosis (Mono) Rapid Test

    Tes cepet kanggo mononukleosis nggunakake prinsip reaksi antibodi-antigen sing spesifik banget.Gampang digunakake, ora mbutuhake peralatan utawa tes tambahan.Jangkoan spesimen sing komprehensif, sampel getih, serum lan plasma bisa diuji.Deteksi kualitatif langsung lan cepet, asil ing menit 5, stabilitas apik, bisa disimpen ing suhu kamar kanggo 24 sasi, Sensitivitas dhuwur, akurasi lan spesifik.

  • COVID-19 / Influenza A&B  Antigen Test Kit

    Kit Tes Antigen COVID-19 / Influenza A&B

    Tes antigen virus Influenza A+B nggunakake prinsip teknis metode sandwich antibodi ganda.Iki minangka tes antigen kanthi sensitivitas, kekhususan lan akurasi sing dhuwur.Iki minangka tes skrining kanthi cepet ing tahap awal infeksi, gampang ditindakake, ora ana peralatan tambahan sing dibutuhake, conto bisa dijupuk kapan wae lan bisa diinterpretasikake kanthi gampang.Tes kasebut cepet lan asil bisa diinterpretasikake sajrone 15 menit.

  • Malaria P.f./Pan Antigen Rapid Test Cassette (Whole Blood)

    Malaria Pf/Pan Antigen Rapid Test Cassette (Whole Blood)

    Tes Rapid Antigen Malaria Pf / Pv minangka tes kualitatif kanthi cepet kanggo deteksi diferensial HRP2 khusus kanggo Plasmodium falciparum lan pLDH (Plasmodium lactate dehydrogenase) khusus kanggo Plasmodium vivax ing getih manungsa.

  • Dengue NS1 Antigen Rapid Test

    Dengue NS1 Antigen Rapid Test

    Tes Rapid Antigen Dengue NS1 adhedhasar prinsip teknis metode anti-sandwich ganda.Gampang digunakake, ora mbutuhake peralatan utawa tes tambahan, Jangkoan spesimen sing komprehensif, sampel getih, serum lan plasma bisa diuji.Deteksi kualitatif langsung lan cepet, asil ing menit 15, stabilitas apik, bisa disimpen ing suhu kamar kanggo 24 sasi, Sensitivitas dhuwur, akurasi lan spesifik.

  • Dengue IgG/IgM Rapid Test Cassette colloidal gold method

    Dengue IgG/IgM Rapid Test Cassette metode emas koloid

    Dengue IgG/IgM Rapid Test Cassette ndeteksi IgG lan IgM menyang DENV liwat interpretasi visual pangembangan warna.Antigen DENV, IgG anti-manungsa lan IgM anti-manungsa digunakake kanggo ndeteksi antibodi spesifik ing sampel getih, serum, utawa plasma.

  • FLU A +B Antigen Rapid Test Cassette colloidal gold method

    FLU A + B Antigen Rapid Test Cassette metode emas koloid

    FLU A + B Antigen Rapid Test Cassette nggunakake prinsip teknis metode sandwich antibodi ganda.Iki minangka tes antigen kanthi sensitivitas, kekhususan lan akurasi sing dhuwur.Iki minangka tes skrining kanthi cepet ing tahap awal infeksi, gampang ditindakake, ora ana peralatan tambahan sing dibutuhake, conto bisa dijupuk kapan wae lan bisa diinterpretasikake kanthi gampang.Tes kasebut cepet lan asil bisa diinterpretasikake sajrone menit 15. Iki minangka immunoassay kromatografi kanthi cepet kanggo deteksi kualitatif antigen influenza A lan B ing spesimen swab nasal/nasopharyngeal.

  • H. pylori Antibody Rapid Test

    H. pylori Antibodi Rapid Test

    Tes Rapid Antibodi H. pylori minangka tes prasaja sing nggunakake kombinasi partikel dilapisi antigen H.Pylori lan IgG anti-manungsa kanggo ndeteksi antibodi H. pylori kanthi kualitatif lan selektif ing getih, serum, utawa plasma.

  • H.Pylori Antigen Rapid Test Cassette colloidal gold method

    H.Pylori Antigen Rapid Test Cassette metode emas koloid

    Tes antigen H. pylori nggunakake prinsip teknis metode sandwich antibodi ganda.Ora ana aparat khusus sing dibutuhake, gampang dioperasikake;deteksi siji-langkah infeksi H. pylori;deteksi kualitatif langsung lan cepet, asil ing 10 menit, stabilitas apik, bisa disimpen ing suhu kamar kanggo 24 sasi, karo sensitivitas dhuwur, specificity dhuwur lan akurasi dhuwur

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2