influenza

  • COVID-19 / Influenza A&B  Antigen Test Kit

    Kit Tes Antigen COVID-19 / Influenza A&B

    Tes antigen virus Influenza A+B nggunakake prinsip teknis metode sandwich antibodi ganda.Iki minangka tes antigen kanthi sensitivitas, kekhususan lan akurasi sing dhuwur.Iki minangka tes skrining kanthi cepet ing tahap awal infeksi, gampang ditindakake, ora ana peralatan tambahan sing dibutuhake, conto bisa dijupuk kapan wae lan bisa diinterpretasikake kanthi gampang.Tes kasebut cepet lan asil bisa diinterpretasikake sajrone 15 menit.

  • FLU A +B Antigen Rapid Test Cassette colloidal gold method

    FLU A + B Antigen Rapid Test Cassette metode emas koloid

    FLU A + B Antigen Rapid Test Cassette nggunakake prinsip teknis metode sandwich antibodi ganda.Iki minangka tes antigen kanthi sensitivitas, kekhususan lan akurasi sing dhuwur.Iki minangka tes skrining kanthi cepet ing tahap awal infeksi, gampang ditindakake, ora ana peralatan tambahan sing dibutuhake, conto bisa dijupuk kapan wae lan bisa diinterpretasikake kanthi gampang.Tes kasebut cepet lan asil bisa diinterpretasikake sajrone menit 15. Iki minangka immunoassay kromatografi kanthi cepet kanggo deteksi kualitatif antigen influenza A lan B ing spesimen swab nasal/nasopharyngeal.