LH

  • Luteinizing hormone (LH) Rapid Test

    Tes Rapid Hormon Luteinizing (LH).

    Tes Rapid Hormon Luteinizing minangka tes tanpa instrumen.Iki nggunakake prinsip metode anti-sandwich ganda.Gampang kanggo nindakake, ora mbutuhake peralatan, ora mbutuhake latihan profesional lan gampang diinterpretasikake.Tes kasebut cepet lan asil bisa diwaca sajrone 3 menit kanggo tes urine.Sensitif banget, kanthi deteksi minimal 25 mIU/ml, stabil, bisa disimpen ing suhu kamar lan valid nganti 24 sasi.