Malaria

  • Malaria P.f./Pan Antigen Rapid Test Cassette (Whole Blood)

    Malaria Pf/Pan Antigen Rapid Test Cassette (Whole Blood)

    Tes Rapid Antigen Malaria Pf / Pv minangka tes kualitatif kanthi cepet kanggo deteksi diferensial HRP2 khusus kanggo Plasmodium falciparum lan pLDH (Plasmodium lactate dehydrogenase) khusus kanggo Plasmodium vivax ing getih manungsa.

  • Malaria P.f./Pan Antigen Rapid Test Cassette colloidal gold method

    Malaria Pf/Pan Antigen Rapid Test Cassette metode emas koloid

    Tes antigen malaria nggunakake prinsip teknis metode sandwich antibodi ganda.Iki minangka reagen diagnostik in vitro kanthi cepet kanggo deteksi kualitatif antigen Plasmodium ing spesimen getih manungsa.Ora mung ndeteksi wong kena malaria sajrone 10 menit, nanging uga nemtokake manawa infeksi kasebut Plasmodium falciparum utawa Plasmodium falciparum.Gampang digunakake lan gampang diinterpretasikake lan nduweni sensitivitas, kekhususan lan akurasi sing dhuwur.