Mono

  • Mononucleosis(Mono)Rapid Test

    Mononucleosis (Mono) Rapid Test

    Tes cepet kanggo mononukleosis nggunakake prinsip reaksi antibodi-antigen sing spesifik banget.Gampang digunakake, ora mbutuhake peralatan utawa tes tambahan.Jangkoan spesimen sing komprehensif, sampel getih, serum lan plasma bisa diuji.Deteksi kualitatif langsung lan cepet, asil ing menit 5, stabilitas apik, bisa disimpen ing suhu kamar kanggo 24 sasi, Sensitivitas dhuwur, akurasi lan spesifik.