Kabar

  • Wektu kirim: Jun-16-2022

    Telung dina China (Dubai) Expo 2022 teka menyang kesimpulan sing sukses tanggal 2 Juni. Amarga pengaruh epidemi, perusahaan kita komunikasi karo pelanggan liwat video online.Sars-cov-2 Rapid Self Swab Antigen Testing Home Use, COVID-19 Antigen Test Kit, COVID-19 self-testing, produk...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Jun-07-2022

    Kit Uji Antigen kanggo COVID-19 (SARS-COV-2) kasil entuk sertifikat tes mandhiri CE Eropa, sing minangka kemajuan terobosan Fanttest Biotech.Persetujuan kasebut tegese kit uji antigen COVID-19 paling apik bisa dipasarake ing 27 negara anggota Uni Eropa lan ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Apr-11-2022

    Saka 24 nganti 26 Maret, Pameran Perdagangan China 2022 (stasiun Indonesia) rampung kanthi sukses.Amarga pengaruh epidemi, perusahaan kita komunikasi karo pelanggan liwat video online.Pameran kasebut utamane nampilake produk antigen Covid-19, kalebu Antigen COVID-19 (SARS-CoV-2) ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Jan-19-2022

    Apa COVID-19?Coronavirus minangka jinis virus umum sing nyebabake infeksi ing irung, sinus, utawa tenggorokan ndhuwur.Umume koronavirus ora mbebayani.Ing wiwitan taun 2020, sawise wabah Desember 2019 ing China, Organisasi Kesehatan Dunia ngenali SARS-CoV-2 minangka jinis korona anyar ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Sep-17-2021

    Wirecutter ndhukung pembaca.Nalika sampeyan tuku liwat link ing situs web kita, kita bisa nampa komisi afiliasi.Sinau luwih lengkap Kanggo tes COVID-19 sing berisiko rendah, tes antigen cepet menehi cara sing cepet lan gampang kanggo screening SARS-CoV-2 ing omah.Iku utamané migunani yen sampeyan ngerti utawa ...Waca liyane»

  • Fanttest Biotech Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Antigen Rapid Test Cassetteobtains Austrian Self-testing Sales Certificate
    Wektu kirim: Sep-09-2021

    Hang Zhou Fanttest Biotech Co.,Ltd Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Kaset Tes Rapid Antigen Nduwe Sertifikat Penjualan Self-testing Austria Saiki, epidemi kasebut bola-bali, virus asring mutasi, lan pandemi penyakit infèksi sing paling serius sajrone abad yaiku isih ngamuk.Paling Fant...Waca liyane»

  • Fanttest’S Unique Culture.
    Wektu kirim: Apr-19-2021

    Hangzhou Fanttest Biotech Co., Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi, njupuk "interpretasi urip, nggayuh kesehatan" minangka konsep inti lan "rasio lima" minangka sistem nilai inti kaya ing ngisor iki: Siji: Luwih apik tinimbang wingi Loro: A dicokot. ahead saka industri.Telu: Luwih cepet tinimbang ...Waca liyane»

  • New Tech Smart Future
    Wektu kirim: Apr-19-2021

    CMEF Pameran Peralatan Medis Internasional China kaping 84 bakal dianakake ing Pusat Konvensi lan Pameran Nasional Shanghai wiwit tanggal 13 Mei nganti 16 Mei 2021. Paviliun 200.000 meter persegi bisa nampung 3.896 peserta pameran.Isi pameran kalebu gambar medis.Puluhan wae...Waca liyane»

  • Safety issues of Covid 19 vaccination
    Wektu kirim: Apr-19-2021

    Luwih saka setahun, saben kemajuan cilik sing ana gandhengane karo vaksin wis narik perhatian wong.Data paling anyar nuduhake yen wiwit jam 00:00 tanggal 23 Maret 2021, negaraku wis nampa 80.463 yuta dosis vaksin koronavirus anyar, lan jumlah vaksinasi terus saya tambah.Dina iki,...Waca liyane»