Stasiun China Trade Fair Indonesia

Saka 24 nganti 26 Maret, Pameran Perdagangan China 2022 (stasiun Indonesia) rampung kanthi sukses.Amarga pengaruh epidemi, perusahaan kita komunikasi karo pelanggan liwat video online.Pameran kasebut utamane nampilake produk antigen Covid-19, kalebu Kit Uji Antigen COVID-19 (SARS-CoV-2) (Oropharyngeal), Paket Tunggal Tes Cepat Antigen Mandiri COVID-19, sing diakoni banget dening pelanggan lokal.0101025555444666633


Wektu kirim: Apr-11-2022