Pameran Dagang (Dubai) wis rampung kanthi sukses

Telung dina China (Dubai) Expo 2022 entuk kesimpulan sing sukses ing tanggal 2 Juni. Amarga pengaruh wabah kasebut, perusahaan kita komunikasi karo para pelanggan liwat video online.Sars-cov-2 Rapid Self Swab Antigen Testing Home Use, COVID-19 Antigen Test Kit, COVID-19 self-testing, produk kasebut wis diakoni banget dening pelanggan lokal.lQDPJxZhV3bMtJ_NCYTNCZawK7bh68jpFyoCoI0FfsC7AA_2454_2436


Wektu kirim: Jun-16-2022