Sertifikasi CE kanggo Kit Uji Antigen COVID-19

Kit Tes Antigen kanggo COVID-19 (SARS-COV-2) kasil entuk sertifikat tes mandhiri CE Eropa, sing minangka kemajuan terobosan Fanttest Biotech.Persetujuan kasebut tegese kit uji antigen COVID-19 paling apik bisa dipasarake ing 27 negara anggota Uni Eropa lan negara liya sing ngakoni sertifikasi CE Eropa.Kanthi kahanan akses pasar eu, nambah kategori produk perusahaan, nambah kekuatan lengkap perusahaan.Konsumen bisa tuku saka supermarket lokal, apotek lan saluran liyane lan nindakake tes mandiri sing gampang lan cepet.波兰CE证书_00lQDPJxZcrQuRbA_NA37NBDiw0AS92p9h0KoCmOgW2sD2AA_1080_894


Wektu kirim: Jun-07-2022