Kabar Perusahaan

  • Wektu kirim: 06-16-2022

    Telung dina China (Dubai) Expo 2022 teka menyang kesimpulan sing sukses tanggal 2 Juni. Amarga pengaruh epidemi, perusahaan kita komunikasi karo pelanggan liwat video online.Sars-cov-2 Rapid Self Swab Antigen Testing Home Use, COVID-19 Antigen Test Kit, COVID-19 self-testing, produk...Waca liyane»

  • Wektu kirim: 06-07-2022

    Kit Uji Antigen kanggo COVID-19 (SARS-COV-2) kasil entuk sertifikat tes mandhiri CE Eropa, sing minangka kemajuan terobosan Fanttest Biotech.Persetujuan kasebut tegese kit uji antigen COVID-19 paling apik bisa dipasarake ing 27 negara anggota Uni Eropa lan ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: 04-11-2022

    Saka 24 nganti 26 Maret, Pameran Perdagangan China 2022 (stasiun Indonesia) rampung kanthi sukses.Amarga pengaruh epidemi, perusahaan kita komunikasi karo pelanggan liwat video online.Pameran kasebut utamane nampilake produk antigen Covid-19, kalebu Antigen COVID-19 (SARS-CoV-2) ...Waca liyane»

  • Fanttest’S Unique Culture.
    Wektu kirim: 04-19-2021

    Hangzhou Fanttest Biotech Co., Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi, njupuk "interpretasi urip, nggayuh kesehatan" minangka konsep inti lan "rasio lima" minangka sistem nilai inti kaya ing ngisor iki: Siji: Luwih apik tinimbang wingi Loro: A dicokot. ahead saka industri.Telu: Luwih cepet tinimbang ...Waca liyane»