Warta Industri

  • Wektu kirim: 01-19-2022

    Apa COVID-19?Coronavirus minangka jinis virus umum sing nyebabake infeksi ing irung, sinus, utawa tenggorokan ndhuwur.Umume koronavirus ora mbebayani.Ing wiwitan taun 2020, sawise wabah Desember 2019 ing China, Organisasi Kesehatan Dunia ngenali SARS-CoV-2 minangka jinis korona anyar ...Waca liyane»

  • New Tech Smart Future
    Wektu kirim: 04-19-2021

    CMEF Pameran Peralatan Medis Internasional China kaping 84 bakal dianakake ing Pusat Konvensi lan Pameran Nasional Shanghai wiwit tanggal 13 Mei nganti 16 Mei 2021. Paviliun 200.000 meter persegi bisa nampung 3.896 peserta pameran.Isi pameran kalebu gambar medis.Puluhan wae...Waca liyane»

  • Safety issues of Covid 19 vaccination
    Wektu kirim: 04-19-2021

    Luwih saka setahun, saben kemajuan cilik sing ana gandhengane karo vaksin wis narik perhatian wong.Data paling anyar nuduhake yen wiwit jam 00:00 tanggal 23 Maret 2021, negaraku wis nampa 80.463 yuta dosis vaksin koronavirus anyar, lan jumlah vaksinasi terus saya tambah.Dina iki,...Waca liyane»