Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Antigen Rapid Test Cassette Colloidal Gold Method

  • Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Antigen Rapid Test Cassette colloidal gold method

    Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) Antigen Rapid Test Cassette metode emas koloid

    Tes antigen Novel Coronavirus(SARS-CoV-2) adhedhasar prinsip teknis metode sandwich antibodi ganda.Produk gampang disimpen lan diangkut lan bisa disimpen ing suhu kamar nganti 24 wulan.Gampang digunakake, mung njupuk conto lan nambah maca.Tes kasebut cepet lan asil bisa diwaca sajrone 15 menit.Asil kasebut visual lan dipercaya, kanthi deteksi langsung antigen virus.Produk kasebut dikemas kanthi individu supaya gampang disebarake.Asil bisa diwaca kanthi mripat langsung lan ora mbutuhake peralatan khusus.Sensitivitas dhuwur, akurasi lan spesifik.

  • SARS-CoV-2 Rapid Antigen Screening Kit Nasopharyngeal Swab

    Kit Skrining Antigen Cepat SARS-CoV-2 Swab Nasopharyngeal

    Immunoassay kromatografi sing dipercaya lan cepet kanggo deteksi kualitatif antigen spesifik SARS-CoV-2 sing ana ing nasofaring manungsa, nyedhiyakake diagnosis kit screening antigen kanthi cepet ing sawetara menit, gampang dioperasi, gampang diinterpretasikake, asil bisa diinterpretasikake sajrone 10 menit.