Produk

  • Adenovirus Antigen Rapid Test

    Adenovirus Antigen Rapid Test

    Adenovirus Antigen Rapid Test minangka kit tes bangku sing ora mbutuhake instrumentasi.Iki nggunakake prinsip metode anti-sandwich ganda.Gampang digunakake, ora mbutuhake peralatan utawa tes tambahan lan sampel gampang dikumpulake.Tes kasebut cepet lan asil bisa diwaca sajrone 10 menit.Sensitivitas dhuwur, akurasi lan spesifik.

  • CRP Semi-Quantitative Rapid Test

    CRP Semi-Quantitative Rapid Test

    CRP Semi-Quantitative Rapid Test adhedhasar prinsip teknis metode anti-sandwich ganda.Iku prasaja kanggo operate lan ora mbutuhake instrumentasi.Jangkoan spesimen sing komprehensif, sampel getih, serum lan plasma bisa diuji.Tes kasebut cepet lan asile gampang diinterpretasikake, butuh 5 menit kanggo napsirake.Stabil banget, disimpen ing suhu kamar lan valid nganti 24 wulan.Sensitivitas dhuwur, akurasi lan spesifik.

  • Cardiac Troponin I(cTnI)/Myoglobin(MYO)/Creatine Kinase Isoenzyme(CK-MB)Rapid Test

    Troponin Jantung I(cTnI)/Mioglobin(MYO)/Creatine Kinase Isoenzyme(CK-MB)Rapid Test

    Jantung Troponin I (CTnI) / Mioglobin (MYO) / Creatine Kinase Isoenzyme (CK-MB) Tes Rapid adhedhasar prinsip teknis metode anti-sandwich ganda.Gampang digunakake, ora mbutuhake peralatan utawa tes tambahan.Jangkoan spesimen sing komprehensif, sampel getih, serum lan plasma bisa diuji.Tes kasebut cepet lan asile gampang diinterpretasikake, butuh 10 menit kanggo napsirake.Stabil banget, disimpen ing suhu kamar lan valid nganti 24 wulan.Sensitivitas dhuwur, akurasi lan spesifik.

  • Disposable saliva sample collector (COVID-19 TEST)

    Pengumpul sampel saliva sekali pakai (TES COVID-19)

    Pengumpul sampel saliva sing bisa digunakake kanggo ngumpulake, nyimpen lan ngangkut sampel saliva individu, lan conto saliva sing diklumpukake digunakake kanggo tes asam nukleat COVID-19.Lingkungan: Entuk asil pamriksan tanpa kertas.Akurasi dhuwur, Asil tes resmi diwenehake dening institusi profesional.Sampling trep mung ngidoni idu alon-alon kanggo njupuk sampel.Trep: Sampel stabil lan disimpen ing suhu kamar tanpa transportasi rantai kadhemen.Aman: Nyerilkoleksi ess, ora gawe piala kanggo awak manungsa.Buffer stabilisasi sampel nduweni fungsi mateni virus lan nyegah degradasi asam nukleat, lan bisa nyegah degradasi kanthi efektif, lan bisa nyegah karusakan sing disebabake dening kebocoran transportasi.Bisa ditindakake liwat otonomi individu utawa Perusahaan ngumpulake saliva ing tengah lan dikirim menyang institusi sing duwe wewenang kanggo diuji, sing bisa kanthi efektif ngindhari asil tes sing salah sing disebabake dening operasi pribadi sing ora bener, lan individu, pamilik bisnis lan gubernur.nment cansinau babagan COInfeksi VID-19 liwat applet APP lan nindakake isolasi sing efektif kanggo ngontrol panyebaran epi kanthi cepetdemic.

  • Methamphetamine (MET) Rapid Test -500ng/mL

    Methamphetamine (MET) Rapid Test -500ng/mL

    Kaset Uji Narkoba nggunakake prinsip teknis cara kompetitif.Bisa disimpen ing suhu kamar tanpa instrumentasi lan dites ing situs, preduli saka watesan situs utawa lingkungan.Asil sing akurat, deteksi kanthi cepet, asil bisa diinterpretasikake sajrone 5 menit, ngirit wektu lan asil bisa dideleng kanthi mata telanjang.Sensitivitas dhuwur: ambang deteksi kurang, sing kanthi efektif nambah tingkat deteksi penyalahgunaan morfin.Spesifisitas apik: Antibodi monoklonal sing spesifik banget digunakake kanggo nyuda reaktivitas silang.

  • Methylenedioxymethamphetamine (MDMA) Rapid Test -500 ng/mL

    Methylenedioxymethamphetamine (MDMA) Rapid Test -500 ng/mL

    Kaset Uji Narkoba nggunakake prinsip teknis cara kompetitif.Bisa disimpen ing suhu kamar tanpa instrumentasi lan dites ing situs, preduli saka watesan situs utawa lingkungan.Asil sing akurat, deteksi kanthi cepet, asil bisa diinterpretasikake sajrone 5 menit, ngirit wektu lan asil bisa dideleng kanthi mata telanjang.Sensitivitas dhuwur: ambang deteksi kurang, sing kanthi efektif nambah tingkat deteksi penyalahgunaan morfin.Spesifisitas apik: Antibodi monoklonal sing spesifik banget digunakake kanggo nyuda reaktivitas silang.

  • 2-ethylidene- 1, 5-dimethyl-3, 3-diphenylpyrrolidine(EDDP) Rapid Test -300 ng/mL

    2-ethylidene- 1, 5-dimethyl-3, 3-diphenylpyrrolidine(EDDP) Test Rapid -300 ng/mL

    Kaset Uji Narkoba nggunakake prinsip teknis cara kompetitif.Bisa disimpen ing suhu kamar tanpa instrumentasi lan dites ing situs, preduli saka watesan situs utawa lingkungan.Asil sing akurat, deteksi kanthi cepet, asil bisa diinterpretasikake sajrone 5 menit, ngirit wektu lan asil bisa dideleng kanthi mata telanjang.Sensitivitas dhuwur: ambang deteksi kurang, sing kanthi efektif nambah tingkat deteksi penyalahgunaan morfin.Spesifisitas apik: Antibodi monoklonal sing spesifik banget digunakake kanggo nyuda reaktivitas silang.

  • Cocaine (COC) Rapid Test -150ng/mL

    Cocaine (COC) Rapid Test -150ng/mL

    Kaset Uji Narkoba nggunakake prinsip teknis cara kompetitif.Bisa disimpen ing suhu kamar tanpa instrumentasi lan dites ing situs, preduli saka watesan situs utawa lingkungan.Asil sing akurat, deteksi kanthi cepet, asil bisa diinterpretasikake sajrone 5 menit, ngirit wektu lan asil bisa dideleng kanthi mata telanjang.Sensitivitas dhuwur: ambang deteksi kurang, sing kanthi efektif nambah tingkat deteksi penyalahgunaan morfin.Spesifisitas apik: Antibodi monoklonal sing spesifik banget digunakake kanggo nyuda reaktivitas silang.

  • Benzodiazepines (BZO) Rapid Test -300 ng/mL

    Benzodiazepines (BZO) Rapid Test -300 ng/mL

    Kaset Uji Narkoba nggunakake prinsip teknis cara kompetitif.Bisa disimpen ing suhu kamar tanpa instrumentasi lan dites ing situs, preduli saka watesan situs utawa lingkungan.Asil sing akurat, deteksi kanthi cepet, asil bisa diinterpretasikake sajrone 5 menit, ngirit wektu lan asil bisa dideleng kanthi mata telanjang.Sensitivitas dhuwur: ambang deteksi kurang, sing kanthi efektif nambah tingkat deteksi penyalahgunaan morfin.Spesifisitas apik: Antibodi monoklonal sing spesifik banget digunakake kanggo nyuda reaktivitas silang.

  • Buprenorphine(BUP) Rapid Test -10ng/mL

    Buprenorfin(BUP) Rapid Test -10ng/mL

    Kaset Uji Narkoba nggunakake prinsip teknis cara kompetitif.Bisa disimpen ing suhu kamar tanpa instrumentasi lan dites ing situs, preduli saka watesan situs utawa lingkungan.Asil sing akurat, deteksi kanthi cepet, asil bisa diinterpretasikake sajrone 5 menit, ngirit wektu lan asil bisa dideleng kanthi mata telanjang.Sensitivitas dhuwur: ambang deteksi kurang, sing kanthi efektif nambah tingkat deteksi penyalahgunaan morfin.Spesifisitas apik: Antibodi monoklonal sing spesifik banget digunakake kanggo nyuda reaktivitas silang.

  • Amphetamine(AMP) Rapid Test -500 ng/mL

    Amphetamine(AMP) Rapid Test -500 ng/mL

    Kaset Uji Narkoba nggunakake prinsip teknis cara kompetitif.Bisa disimpen ing suhu kamar tanpa instrumentasi lan dites ing situs, preduli saka watesan situs utawa lingkungan.Asil sing akurat, deteksi kanthi cepet, asil bisa diinterpretasikake sajrone 5 menit, ngirit wektu lan asil bisa dideleng kanthi mata telanjang.Sensitivitas dhuwur: ambang deteksi kurang, sing kanthi efektif nambah tingkat deteksi penyalahgunaan morfin.Spesifisitas apik: Antibodi monoklonal sing spesifik banget digunakake kanggo nyuda reaktivitas silang.

  • Morphia (MOP) Rapid Test Cassette colloidal gold method

    Morphia (MOP) Rapid Test Cassette metode emas koloid

    Kaset Tes morfin nggunakake prinsip teknis metode kompetitif.Bisa disimpen ing suhu kamar tanpa instrumentasi lan dites ing situs, preduli saka watesan situs utawa lingkungan.Asil sing akurat, deteksi kanthi cepet, asil bisa diinterpretasikake sajrone 5 menit, ngirit wektu lan asil bisa dideleng kanthi mata telanjang.Sensitivitas dhuwur: ambang deteksi kurang, sing kanthi efektif nambah tingkat deteksi penyalahgunaan morfin.Spesifisitas apik: Antibodi monoklonal sing spesifik banget digunakake kanggo nyuda reaktivitas silang.