Rotavirus

  • Rotavirus Antigen Rapid Test

    Rotavirus Antigen Rapid Test

    Rotavirus Antigen Rapid Test minangka kit tes bangku sing ora mbutuhake instrumentasi.Kit kasebut nggunakake prinsip metode anti-sandwich ganda.Iku prasaja kanggo nggunakake lan gampang kanggo kokwaca.Tes kasebut cepet lan asil bisa diinterpretasikake sajrone 10 menit.Produk kasebut akurat banget, kanthi sensitivitas lan spesifik sing dhuwur.Iku stabil lan bisa disimpen ing suhu kamar kanggo 24 sasi.