Strep A

  • Strep A Antigen Rapid Test

    Strep A Antigen Rapid Test

    Tes cepet Strep A nggunakake prinsip reaksi antibodi-antigen sing spesifik banget.Produk gampang disimpen lan diangkut lan bisa disimpen ing suhu kamar nganti 24 wulan.Gampang digunakake, ora ana peralatan khusus sing dibutuhake, mung conto lan maca, gampang diwaca.Tes kasebut cepet lan asil bisa diwaca sajrone 5 menit.Produk kasebut akurat banget, kanthi sensitivitas lan spesifik sing dhuwur.