Sifilis

  • Syphilis Rapid Test Cassette

    Sifilis Rapid Test Kaset

    Tes Rapid Syphilis adhedhasar prinsip teknis metode sandwich ganda.Tes kasebut gampang ditindakake lan bisa ditindakake kanthi siji langkah.Jangkoan spesimen sing komprehensif, sampel getih, serum lan plasma bisa diuji.Tes kasebut cepet lan asil bisa diwaca sajrone 15 menit.Stabil lan bisa disimpen ing suhu kamar nganti 24 wulan.