Tuberkolosis

  • Tuberculosis IgG IgM Rapid Test

    Tuberkulosis IgG IgM Rapid Test

    Tes Rapid IgG/IgM Tuberkulosis adhedhasar prinsip teknis metode anti-sandwich ganda.Tes kasebut gampang ditindakake lan bisa ditindakake kanthi siji langkah.Jangkoan spesimen sing komprehensif, sampel getih, serum lan plasma bisa diuji.Tes kasebut cepet lan asil bisa diwaca sajrone 10 menit.Stabil lan bisa disimpen ing suhu kamar nganti 24 wulan.Sensitivitas dhuwur, akurasi lan spesifik.