Penanda Tumor

  • FOB Rapid Test Cassette colloidal gold method

    FOB Rapid Test Cassette metode emas koloid

    FOB Rapid Test Cassette minangka kit tes bangku sing ora mbutuhake instrumentasi.Kit kasebut nggunakake prinsip metode sandwich antibodi ganda.Prosedur iki prasaja lan gampang diinterpretasikake, lan asil bisa diwaca sajrone 5 menit.Iku banget sensitif karo deteksi minimal 100ng/ml lan banget akurat ing deteksi getihen gastrointestinal ngisor.