Tifoid

  • Typhoid IgG/IgM Rapid Test

    Tifoid IgG/IgM Rapid Test

    Typhoid IgG/IgM Rapid Test adhedhasar prinsip teknis metode ora langsung.Iku prasaja kanggo operate lan ora mbutuhake instrumentasi.Jangkoan spesimen sing komprehensif, sampel getih, serum lan plasma bisa diuji.Tes kasebut cepet lan asile gampang diinterpretasikake, butuh 10 menit kanggo napsirake.Stabil banget, disimpen ing suhu kamar lan valid nganti 24 wulan.Sensitivitas dhuwur, akurasi lan spesifik.