Kesehatan Wanita

  • Human chorionic gonadotropin (HCG) Rapid Test

    Tes Rapid Human Chorionic Gonadotropin (HCG).

    Human chorionic gonadotropin (HCG) Rapid Test minangka immunoassay kromatografi kanthi cepet kanggo kualitatif gonadotropin chorionic manungsa ing urine utawa serum kanggo mbantu deteksi awal meteng.Tes kasebut cepet, kanthi asil bisa diwaca sajrone 3 menit kanggo urin lan 5 menit kanggo serum.Sensitivitas dhuwur, kanthi deteksi minimal 25 mIU/ml.

     

  • Luteinizing hormone (LH) Rapid Test

    Tes Rapid Hormon Luteinizing (LH).

    Tes Rapid Hormon Luteinizing minangka tes tanpa instrumen.Iki nggunakake prinsip metode anti-sandwich ganda.Gampang kanggo nindakake, ora mbutuhake peralatan, ora mbutuhake latihan profesional lan gampang diinterpretasikake.Tes kasebut cepet lan asil bisa diwaca sajrone 3 menit kanggo tes urine.Sensitif banget, kanthi deteksi minimal 25 mIU/ml, stabil, bisa disimpen ing suhu kamar lan valid nganti 24 sasi.